Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνέντευξη Cloven Hoof


Στο τσακ πρόλαβαν το τρένο του NWOBHM, πριν εκτροχιαστεί πρόωρα. Με τρεις δίσκους διαμάντια στη σειρά που έχουν βρει τη θέση τους σε ψαγμένες δισκοθήκες και καρδιές, οι Cloven Hoof επισκέφτηκαν τη χώρα μας στα πλαίσια του Up the Hammers festival και φυσικά δε γινόταν να μην επιδιώξω μια εφ όλης της ύλης κουβέντα μαζί τους! Οι κύριοι Lee Payne και Russ North, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης στο ξενοδοχείο που διέμεναν, παρέδωσαν μαθήματα ξεροκεφαλιάς, χιούμορ, αφοσίωσης, νεανικού παρορμητισμού αλλά και εμπειρίας. Απολαύστε τους ευγενέστατους και ομιλητικότατους heavy metal ήρωες Cloven Hoof εκτός σκηνής!


B- Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της χρονιάς.

LP- Ναι, αυτή είναι η πρώτη συναυλία για φέτος.

B- Είστε χαρούμενοι που παίζετε συναυλίες ξανά?

LP-Είναι από τα πιο αφοσιωμένα supports στον κόσμο. Ξεκινήσαμε εκ νέου την καρίερα μας το 2004.

RN- Χαιρόμαστε που επιστρέψαμε.

LP- Είναι κάτι πνευματικό για εμάς, αγαπάμε την Ελλάδα, είστε τόσο αφοσιωμένοι που χαιρόμαστε που το εναρκτήριο συναυλιακό λάκτισμα γίνεται εδώ.

B- Είναι ωραίο να το ακούμε αυτό.

LP- Απολύτως!

B- Χάρηκα που επανήλθες στις τάξεις της μπάντας

RN- Και εγώ το ίδιο!

B- Γιατί διέκοψες κάποια χρόνια πριν?

RN- Είχα πολλά προσωπικά θέματα..

LP- Δεν είχε καμία σχέση με το συγκρότημα.

RN- Πολλοί βγάζουν τα λάθος συμπεράσματα, λένε ότι δεν τα πάω καλά με τον Lee κλπ. Γνωριζόμαστε τόσα χρόνια, είμαστε καλοί φίλοι και αυτό δεν θα αλλάξει. Θα τον παντρευτώ μια μέρα (γέλια).Τόσο πολύ τον γουστάρω!

LP- Χρειαζόμασταν χρόνο να λύσουμε κάποια θέματα, δεν είχε να κάνει με το συγκρότημα Ήταν προσωπικά ζητήματα, χρειαζόταν χρόνο, του τον δώσαμε και τώρα είναι πάλι εδώ.

RN- Μερικές φορές κάποια πράγματα πρέπει απλά να γίνουν.

Β- Πολύ ωραία. Πως καταφέρνεις να κρατάς τη φωνή σου τόσο καλή κατάσταση? Είναι χάρισμα ή την προσέχεις πολύ?

RN- Πότε δεν εκπαιδεύτηκα, είμαι τραγουδιστής μια ζωή. Άρχισα στα τέσσερά μου και είναι κάτι φυσικό πλέον. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να τραγουδάς το λιγότερο 2 - 3 φορές τη βδομάδα για να διατηρείσαι. Ακόμα και σε κάποιο τραγούδι που δε το απαιτεί, πάντα προσπαθώ να πιάνω διαφορετικές νότες και τσιρίδες για να διατηρώ τη φωνή μου. Αν δε το κάνεις, είναι σα να μην την αφήνεις να ωριμάσει. Μετά από 6-8 μήνες δε θα είναι το ίδιο καλή όπως ήταν. Άρα πρέπει να μη το αφήνεις.

Β- Είναι θέμα εξάσκησης λοιπόν.

LP- Ο πατέρας του ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής.

RN- Όντως ήταν. Ή εξάσκηση είναι βασικό πράγμα. Πρέπει να χρησιμοποιείς τη φωνή σου και να τη σπρώχνεις στα όριά της.

B- Σχετικά με της επερχόμενες συναυλιακές ημερομηνίες που είδα στο site. Περιλάμβαναν την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία..

LP- Ναι φανταστικά! Ανυπομονώ. Θα είναι special show, κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει. Θα παίξουμε όλο το “A Sultan’s Ransom” που δεν το έχουμε παίξει ποτέ. Και κάποια άλλα από το αποψινό set list φυσικά. Απόψε θα παίξουμε όλα τα κλασικά…. Σκεφτόμαστε επίσης να παίξουμε ένα ακόμα τραγούδι αν μας παίρνει ο χρόνος. Είναι καινούριο, ο Russ δεν έχει καν προλάβει να μάθει τους στίχους. Ενδεχομένως να βρούμε χρόνο να το παίξουμε για πρώτη φορά απόψε, θα είναι ωραίο για τους Έλληνες οπαδούς, κάτι σαν ευχαριστήριο γι αυτούς.(σ.σ τελικά δεν το έπαιξαν)

Β- Ποια είναι η κατάσταση της παραδοσιακής metal σκηνής στην Αγγλία?

RN- Δεν υπάρχει σκηνή για να πω την αλήθεια. Βλέπεις πολλούς νέους στο δρόμο με τις κιθάρες τους και μπλουζάκια AC/DC και Iron Maiden . Παρακολουθούν τα μεγάλα rock groups των 20-30 ετών. Δε βλέπεις πολλά μπλουζάκια από σύγχρονες μπάντες στην Αγγλία.
LP- Το metal τα πάει περίφημα στην Ευρώπη και στην Αμερική. Απλά η pop βιομηχανία έχει επικρατήσει. Οι οπαδοί ακόμα υπάρχουν, όμως ο τύπος δεν υποστηρίζει τις βρετανικές μπάντες. Αν τα πάμε καλά με το επόμενο album ίσως να δημιουργήσουμε ένα νέο ενδιαφέρον στην Αγγλία. Θα το θέλαμε πολύ.

Β- Το ελπίζω!

LP- Το metal τα πάει περίφημα οπουδήποτε αλλού.

Pete Baker- Ειδικά στην Ελλάδα!

B- Αναφέρθηκες για το πώς φέρεται ο τύπος στην Αγγλία στις βρετανικές μπάντες στο comic που υπάρχει στο site, στο strip που σε δείχνει να οδηγάς το αυτοκίνητο.

LP- Ω ναι σωστά! Είναι ένα concept album όπου σας το δίνουμε ανά λίγα κομμάτια. Δε θα ολοκληρωθεί ακόμα. Όσο συνεχίζει η ιστορία, θα δημιουργηθεί ένα concept album και τότε θα καταλάβουν όλοι με τι έχει να κάνει.

B- Αυτή ήταν και η επόμενή μου ερώτηση, γιατί δηλαδή δεν είναι ολοκληρωμένο.

LP- Γιατί το διαθέτουμε λίγο λίγο στους fans και τώρα που έχουμε το line up, θα τους παρουσιάσουμε όλους στο comic. Και όταν βγει το concept album όλοι οι fans θα πουν «αα αυτό εννοούσαν» Γιατί όλα τα τραγούδια θα βασίζονται στο comic. Το φτιάχνουμε με αργούς ρυθμούς.

B- Μάλιστα. Το ζωγραφίζεις εσύ ή συνεργάζεσαι με κάποιον καλλιτέχνη?

LP- Ναι το κάνω εγώ! Ασχολούμαι κάποιο καιρό με τα comics(σ.σ. καταπληκτικό σκίτσο για.. μπασίστα!), αλλά βασίζεται στο concept. Πόσο καιρό τώρα Russ? Κανά δυο χρόνια, ίσως και λιγότερο.

RN- Ναι, αυτός φιλοτεχνεί όλο το artwork.

B- Πόσο ειρωνικό θεωρείς το γεγονός ότι ο βρετανικός τύπος δε δίνει την δέουσα προσοχή στους πιονιέρους του metal οι οποίοι μάλιστα, προέρχονται από την Αγγλία?

RN- Οι τελευταίοι οι Βρετανοί που έγιναν επιτυχημένοι και μεγάλοι, ήταν οι Iron Maiden, και αυτό έγινε 30 χρόνια πριν. Από τότε κανείς δε τα κατάφερε. Και αυτό είναι.. πολύ πολύ παράξενο..

LP- Στην Αγγλία υπάρχουν τα media που ελέγχονται από έναν βλάκα ονόματι Simon Cowell (σ.σ. ίσως τον έχετε πετύχει σε γνωστά talent shows)

RN- Είναι celebrity στην Αγγλία και οι άνθρωποι αγαπάνε τους celebrities.

LP- Αυτό που κάνουν είναι να χρησιμοποιούν hype και την τηλεόραση. Και έχει αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές που είναι για τα σκουπίδια. Και από τη στιγμή που έχει λεφτά, ελέγχει τα Media εδώ στην Αγγλία. Αλλά υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί που ακούνε metal. Θα θέλαμε να κάνουμε τη διαφορά. Θα θέλαμε αν μπορέσουμε να συμβάλουμε σε μια αναγέννηση για το βρετανικό metal, γιατί υπάρχουν πολύ καλές νέες μπάντες που αξίζει να ακουστούν.

RN- Δεν ακούγεται metal στο ραδιόφωνο επίσης, δεν δίνεται airplay.

Pete Baker - Πάσχουμε σε θέμα συναυλιών επίσης

Β- Σοβαρά?

RN- Κάνεις μια συναυλία και μπορεί να προσελκύσεις 20 -30 άτομα. Υπάρχουν μόνο tribute μπάντες πχ στους Iron Maiden, στον Jimi Hendrix. Και οι συναυλιακοί χώροι απασχολούνται με αυτό.

LP- Και οι άνθρωποι της τηλεόρασης δημιουργούν όλα αυτά τα tribute shows τα οποία είναι σκουπίδια. Θα κάνουμε πάραυτα ένα show στο Λονδίνο τον Οκτώβρη θα είμαστε headliners και θα μας ανοίξουν οι Jameson Raid(σ.σ. χρονομηχανή όχι αστεία). Μόλις μάθουμε λεπτομέριες θα σας ενημερώσουμε.

RN- Θα θέλαμε να κάνουμε ένα tribute show στους Cloven Hoof! (γέλια)

LP- Θα μπορούσαμε να είμαστε tribute band του εαυτού μας!

B- Και θα έχετε να καυχιέστε μάλιστα, ότι τους μοιάζετε πάρα πολύ! Κατά πόσον παρακολουθείτε τις νέες heavy metal Μπάντες?

LP- Αφιερώνω χρόνο για να ακούσω τις καινούριες μπάντες που παίζουν κλασικό heavy metal, είναι καλή φάση. Υπάρχει πολύ καλό νέο metal, απλά δεν πουλάει. Το κλασικό metal πάντα θα επιβιώνει , δε γίνεται να υπερνικήσεις ένα τέτοιο είδος μουσικής. Οι Dark Forest πχ που είναι ανερχόμενοι και παίζουν παραδοσιακό metal. Αφιερώνω χρόνο για τέτοιου είδους μπάντες.

RN- Εγώ δεν τις παρακολουθώ όσο παλιότερα. Δεν μου αρέσει το στυλ με το οποίο παίζουν, μου φαίνεται ότι μοιάζουν πολύ μεταξύ τους! Από την άλλη δεν ήμουν ποτέ οπαδός του thrash με αυτά τα "ουγκγκκκκκκκ" φωνητικά. Δεν υπάρχει και τρόπος να τους παρακολουθήσεις, γιατί δεν υπάρχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί που να παίζουν τέτοια πράγματα.

Pete Baker- Ούτε τηλεόραση ούτε ραδιόφωνο.

Β- Άρα ένα παιδί που ακούει metal στην Αγγλία, είναι καταδικασμένο να έχει μόνο σύμμαχο το Internet για να ψαχτεί έτσι?

LP- Απολύτως. Όταν υπήρχε το Friday Night Rock Show, ήταν φανταστικό γιατί η μουσική μπορούσε να διαρρεύσει στις μάζες.

RN- Υπάρχει ένας σταθμός στο Manchester απ’ όπου κατάγομαι και παίζει κάθε μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, λέγεται “Classic Rock Fm” ή κάπως έτσι, αλλά παίζει συνέχεια rock rock rock… Παίζουν πολλά από τα κλασσικά του παρελθόντος όπως Rainbow ή Deep Purple, που και που και μερικά σύγχρονα.
Υπάρχει και ένας άλλος σταθμός το Plantet Rock αλλά παίζει αποκλειστικά παλιά πράγματα.

RN- Σίγουρα υπάρχει ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός αλλά ούτε καν τηλεόραση ή κάτι πιο μαζικό.

LP- Το Metal πάντα θα υπάρχει. Πάντα δείχνει να ανέρχεται αλλά τελικά μένει underground. Οι metal οπαδοί είναι πιστοί και αυτό δεν αλλάζει. Άρα υπάρχει ακόμα απλά δεν είναι στο public eye of the radio.Και πιθανόν και σε άλλες χώρες να συμβαίνει το ίδιο.

B- Θα ήθελαν να ακούσω λίγο για το εξώφυλλο του “A Sultans Ransom, είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Έχει ενδιαφέρον γιατί ενώ είχα ετοιμάσει την ερώτηση, προέκυψε αυτή η ιστορία!(σ.σ. στο δρόμο από το soundcheck στο ξενοδοχείο, όταν συναντήσαμε δύο οπαδούς που ήθελαν αυτόγραφα και αναφέρθηκαν στο εξώφυλλο του εν λόγω δίσκου, ο drummer Mark Gould μου είπε μια ιστορία σχετική με το εξώφυλλο, λεπτομέριες παρακάτω!)

LP- Πάμε Russ!

RN- Το concept ήταν προφανώς ο τίτλος, “A Sultan’s Ransom”, και επιπλέον υπάρχει και το τραγούδι “1001 Nights on Arabia” που συνθέτουν αυτή την αραβική ατμόσφαιρα. Όταν ήμασταν στο στούντιο, προσπαθούσαμε να βρούμε ιδέες και πρότεινα να χρησιμοποιήσουμε ένα μοντέλο ως την Αραβίδα Πριγκίπισσα και να βάλουμε όλα αυτά τα πράγματα πάνω στο τραπέζι ώστε να δείχνει σαν να είναι τραπέζι τζόγου. Αφού είπαμε όλοι τη γνώμη μας καταλήξαμε σε αυτό. Δυστυχώς το κορίτσι είναι και στο οπισθόφυλλο. Εξετάζοντάς το ξανά τώρα, θα ήταν καλύτερα να μην ήταν και στο οπισθόφυλλο, και εκεί να ήταν μόνο το συγκρότημα, γιατί πολλοί αναρωτιούνταν «Τι ακριβώς παίζει αυτή στην μπάντα μήπως παίζει keyboards?» ή κάτι τέτοιο. Αλλά από τη στιγμή που ήταν στο εξώφυλλο, θέλαμε να τη βάλουμε παντού(σ.σ. πονηρά γέλια από όλους σε αυτό το σημείο)!

LP- Emma σ’ αγαπάμε!

Β- Εmma τη λένε?

RN- Ναι το όνομά της είναι Emma.

Β- Θες να μου πεις την ιστορία που ανέφερες πριν?

Mark Gould- Ήμουν στο συγκρότημα μόνο 14 μήνες. Λόγω της άλλης μου καριέρας, βρισκόμουν στο ΙCC Birmingham και γνώρισα την κοπέλα που ήταν ταξιθέτρια. Αργότερα φάγαμε μαζί και πάνω στην κουβέντα με ρώτησε:

-Παίζεις σε συγκρότημα?

-Ναι, αν πας στο www.clovenhoof.com.uk θα…

Και μου λέει:

-Ξέρω τη μπάντα έχω δουλέψει για αυτούς

-Με ποιο τρόπο έχεις δουλέψει?

-Ήμουν το μοντέλο για ένα από τα εξώφυλλά τους!

Κατευθείαν μου ήρθε στο μυαλό το “A Sultan’s Ransom” και αυτό ήταν απίστευτη σύμπτωση(σ.σ. Νωρίτερα μου είχε δείξει τη φωτογραφία της στο κινητό του. Καμία σχέση με την Πριγκίπισσα της Αραβίας με το επικίνδυνο βλέμμα στο εξώφυλλο, η κοπέλα είναι στην πραγματικότητα κλασική Αγγλίδα με λευκό δέρμα!).

LP- Απίστευτο και όμως αληθινό! Μια στο εκατομμύριο συμβαίνουν αυτά έτσι?

Β- Έτσι! Υποθέτω ότι τα τσιγάρα Camel δεν συνέβαλλαν οικονομικά, απλά η καμήλα
εξυπηρετούσε το concept.

RN- Nαι, ακριβώς.

Β- Τη δεκαετία του 1990-2000 ή μπάντα ήταν ανενεργή…

RN- Σωστά. Εγώ με τον Lee συνεχίζαμε να βρισκόμαστε και να γράφουμε.

LP- Σαφώς και δουλεύαμε μαζί. Είχαμε ένα συμβόλαιο με μια δισκογραφική αλλά μπουχτίσαμε με αυτούς γιατί δεν πλήρωναν στην ώρα τους κλπ, οπότε είπαμε να αφήσουμε το συμβόλαιο. Όμως δε μας άφηνει να φύγουμε και έπρεπε να ανανεώνουμε το συμβόλαιο μέχρι να λήξει. Οπότε τη στιγμή που έληξε το συμβόλαιο ξαναβρεθήκαμε. Ο Russ ήταν στην Ισπανία τότε.

RN- Ίσως και να ήταν καλή στιγμή για να μας συμβεί αυτό. Βλέπεις το Grunge που προερχόταν από την Αμερική καταβρώχθησε μπάντες σαν τους Guns n Roses κλπ, και η Αγγλία ξεπουλήθηκε σε αυτό το ρεύμα. Περιοδικά όπως το Kerrang αναφέρονταν σε μπάντες όπως εμάς ακόμα και τους Iron Maiden Κλπ ως πεπαλαιωμένους. Είχαν έναν χαρακτήρα του τύπου «πρέπει να ακούτε αυτά!, πρέπει να αλλάξετε κούρεμα». Γι’ αυτό πιθανότατα ήταν καλή στιγμή για εμάς να συμβεί.

LP- Μόλις το συμβόλαιο λοιπόν έληξε, μαζευτήκαμε με όλο αυτό το ακυκλοφόρητο υλικό. Πέταξα ως την Ισπανία όπου έμενε ο Russ, και αρχίσαμε να ηχογραφούμε στο σπίτι του. Ήταν λίγο δύσκολο έτσι?

RN- Ναι. Η υγρασία στο δωμάτιο ηχογράφησης ήταν απίστευτη. Πρέπει να έχασα 3 - 4 κιλά στο recording session εκείνη την ημέρα.

B- Το 2008 κυκλοφορίσατε μια συλλογή, “The Definite Part One”, που περιείχε όλα τα κλασικά σας τραγούδια. Γιατί κάνατε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που όσο ενδιαφέρουσες και να είναι οι νέες εκτελέσεις, οι οπαδοί θα είναι περισσότερο συνδεδεμένοι με τα original.

RN- Καταλάβαμε ότι αυτά τα τραγούδια είχαν αγαπηθεί πολύ από τους οπαδούς μέσα στην πάροδο του χρόνου. Θέλαμε να τα φέρουμε στον ήχο του σήμερα γιατί η παραγωγή ήταν απολύτως κακή. Kάποια πράγματα δεν ακούγονταν σωστά, όπως το μπάσο και τα drums. Είπαμε να τους δώσουμε την σωστή παραγωγή , όχι να τα αλλάξουμε, να τα εκτελέσουμε ως είχαν αλλά με έναν πολύ καλύτερο ήχο.

LP- Και επίσης κάτι που δε μας αρέσει και ξέρω ότι δε το θέλουν και οι οπαδοί, είναι ότι πολλές μπάντες σήμερα «κλέβουν», χρησιμοποιούν πολύ την τεχνολογία, και εμείς θέλαμε να τους δώσουμε την ενέργεια που πηγάζει από τα τραγούδια όταν η μπάντα τα ηχογραφεί ζωντανά.

RN- Ένα άλλο θέμα είναι ότι πολλοί οπαδοί δεν μπορούσαν να βρουν τα πρώτα albums, οπότε ήταν μια ευκαιρία να συστήσουμε αυτά τα τραγούδια, όλα μαζί, σε κόσμο που μπορεί να μην τα είχε ακούσει, κατευθείαν με το σωστό ήχο.

LP- Επίσης είχε μπουχτίσει με το γεγονός ότι οι οπαδοί έπρεπε να πληρώνουν μια περιουσία γι’ αυτούς τους δίσκους. Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να ξοδέψω όλα τα λεφτά που είχα και να τα ξαναγοράσω ώστε να μπορώ να τα επανακυκλοφορίσω. (σ.σ κάπου εκεί έμεινα άφωνος, πήρατε χαμπάρι τι έκανε ο τύπος?) Θα υπάρξει επανακυκλοφορία του “A Sultan’s Ransom” από τη γερμανική High Roller και στην Αμερική θα επανακυκλοφορίσει το “Dominator” από την Buried by Time and Dust, από τα original mastertapes με gatefold sleaves κλπ, οπότε αυτό θα είναι πολύ καλό για τους οπαδούς επίσης.

B- Αυτό που έκανες, να ξαναγοράσεις όλες τις κόπιες δείχνει μεγάλη αφοσίωση!!

LP- Ναι, έτσι οι οπαδοί θα το έχουν σε λογική τιμή… σκέψου το “A Sultan’s Ransom” το είχα δει να φτάνει 300 λίρες και 3000 δολλάρια! Τελικά είπα αυτό είναι, τέλος, και ξόδεψα όλα μου τα λεφτά.

B- Πάνε έξι χρόνια από το τελευταίο σας full length δίσκο, και δεκατρία από το τελευταίο με τον Russ . Έχετε σχέδια για νέο δίσκο?

LP- Μόλις κλείσαμε συμφωνία με την γερμανική High Roller για νέο δίσκο και θα λέγεται “Resist or Serve”, έχουμε ήδη έτοιμα τα τραγούδια και ο Russ πρέπει να τελειώσει τα φωνητικά. Θα βγει περίπου τον Οκτώβρη, υπάρχουν σχέδια για νέο live album. Επίσης έχουμε αρκετό συγκεντρωμένο υλικό, θα έχετε πολύ υλικό των Cloven Hoof για τα επόμενα δύο χρόνια γιατί όλα είναι γραμμένα απλά περιμέναμε να κλείσουμε τις σωστές συμφωνίες και τώρα επιστρέψαμε. Οπότε… αγοράστε τα!

Pete Baker- Αυτό είναι αποκλειστικό, είσαι ο πρώτος που μαθαίνει για τον τίτλο του δίσκου!

Β- Χαίρομαι! Τελευταία ερώτηση: Θα παίξετε το “Jekyll and Hyde” απόψε? Είναι personal favorite!

LP- Όχι, θα το παίξουμε τον Ιούνιο όμως αφού θα παίξουμε όλο το “A Sultan’s Ransom”. Δεν μας επιτρέπεται να παίξουμε τίποτα από αυτό το δίσκο σε αυτό το live. Άρα θα το παίξουμε τον Ιούνιο και θα σου το αφιερώσουμε!

B- Άψογα, ευχαριστώ! Κλείστε όπως θέλετε!

RN- Ευχαριστώ πολύ και απόψε θα φροντίσουμε όλοι να περάσουν απίστευτα.

LP- Joe ζήτα κορίτσια!

Joe Whelan- Ανυπομονώ να παίξουμε σήμερα, αλλά πριν από αυτό να κοιμηθώ! Θα δείτε γελοίο παίξιμο ηλεκτρικής κιθάρας απόψε! (γέλια)

Chris Coss- Oι Cloven Hoof θα πάρουν κεφάλια απόψε!

Mark Gould- Ο θεός να ευλογεί τους Cloven Hoof fans!

LP- Ευχαριστώ που είστε πιστοί τόσα χρόνια! Aυτό είναι το καλύτερο Line up που είχαν ποτέ οι Cloven Hoof και ανυπομονώ να παίξουμε!

Pete Baker- (αμετάφραστο) You bastard, you ‘re closing the interview and don’t give me a chance to say a bloody word!(γέλια, ο Lee Payne έδινε στον καθένα το λόγο εξ ου και το παράπονο). Ευχαριστούμε το ελληνικό κοινό και δώστε μας μια ευκαιρία να σκίσουμε, γιατί θα το κάνουμε!

1 Say something...:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τους που δεν το βάζουν κάτω!
ΕΥΓΕ! για την συνέντευξη!

Hopeb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...