Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

2 at the price of 1 discontinued

Βραδιά raiding απόψε και λίγο αργά αντιλαμβάνομαι πως πρέπει πρώτα να περιμένω να κατέβει το τελεταίο patch. Όμορφα. Λίγη ώρα κενή λοιπόν για να μιλήσω για δυο διαμάντια του underground που ηχητικά έχουν αρκετή διαφορά, αλλά μοιράζονται δύο κοινά: είναι αμφότεροι Σουηδοί και έχουν κυκοφορίσει μόλις το πρώτο τους ep.

Year of the Goat - Lucem Ferre
Οκ, η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι ήδη γνωστή σε αυτούς που τους ενδιαφέρει αυτός ο late 60's early 70's ήχος όπως τον αναβίωσαν μπάντες όπως οι Witchcraft και The Devil's Blood ((με τους δεύτερους παρεπιμπτόντως μοιράζονται την ίδια δισκογραφική στέγη). Εδώ ακούμε πολύ το κλασσικό Psychedelic τρέμολο στις κιθάρες αλλά και την occult θεματολογία που όπως προστάζουν οι καιροί ντύνεται με όμορφες μελωδικές φωνητικές γραμμές αλλά και πολλά επίπεδα απο κιθάρες. Στην ουσία το ep περιλαμβάνει τρία 'κανονικά' τραγούδια, με το τέταρτο να αποτελεί απλώς μία ατμοσφαιρική έξοδο για τον ακροατή... και αυτό ήταν. Μας αφήνουν με το στόμα ανοικτό να περιμένουμε για το full length τους. Από όσο γνωρίζω αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα σε αυτό το έτος (it's the year of the goat, the aion of the drakon) και άμα είναι όσο καλό είναι και το ep τους τότε θα γίνει χαμός.
Τέλος, έτσι για να προσθέσω και μία προσωπική πινελιά για το πώς μου ακούγονται οι YOTG, γουστάρω τρελά ρεφραίν που ακούγονται γλυκούλικα, μπορείς να τα τραγουδάς με χαμόγελο στα χείλη αγκαλιαζμένος με τους φίλους σου αλλά οι στίχοι να μιλάνε για μυρωδιά ανθρωποθυσίας, νέφη απο έντομα και άλλα τέτοια όμορφα. Στην τελική μπορείς εύκολα να τρολλάρεις αδαής τύπους που μπορεί ματώνανε τα αυτιά τους με την πρώτη νότα από deathspell omega φεριπήν. Ενα ακόμα όπλο στη διάθεση του νεοπαγανιστή

Οκ το ξέρω υποσχέθηκα 2 ep σήμερα αλλά το download μόλις τελείωσε οπότε την κάνω. Εις αύριο τα νεότερα λοιπόν, stay heavy και άλλα τέτοια όμορφα, και άμα δείτε τον φλεγόμενο τράγο μου πείτε του ότι τον ψάχνω απο την προηγούμενη πανσέληνο.


Year of the Goat on koobecaf


1 Say something...:

Amberclock είπε...

Μαλάκα πρέπει να βιαζόσουν πολύ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...