Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Mix and Match

Η τηλεόραση δείχνει μόνο σκουπίδια. Η αίσθηση του χιούμορ που έχει ως σύνολο έχει παραμείνει ίδια εδώ και πολλά χρόνια, όπου το να βλέπεις κάποιον να φωνάζει και να βρίζει και να λέει όσο πιο πολλές φορές την λέξη 'μαλάκας' γίνεται, αποτέλει σίγουρη επιτυχία γέλιου, σύμφωνα με όσους δημιουργούν το πρόγραμμα αλλά και δυστυχώς με την πλειοψήψια των τηλεθεατών. Επίσης δεν ενημερώνει, δίνει λάθος πρότυπα και διακατέχεται απο ρατσισμό οποιουδήποτε είδους.
Οκ μετά από αυτή την δήλωση τύπου 'έκθεση 16χρονου μόνο και μόνο για να περάσω το μάθημα΄, ας προτείνω μία εναλακτική λύση. Το πρόβλημα όπως το έχω αντιληφθεί εγώ είναι ότι θεωρείται δεδομένο πως ήχος και εικόνα στην TV είναι πακέτο και δεν πωλούνται ξεχωριστά. Οσοι έχουν αποκοιμοιθεί με την (μεταγλωτισμένη) φωνή του Bob Ross ξέρουν πως δεν είναι έτσι όμως. Πάνω σε αυτά τα χνάρια θα βαδίσω και εγώ. Βάλε Nickelodeon, χαμήλωσε τελείως την φωνή (όχι mute γιατί θα φαίνεται το εκνευριστικό σταυρωμένο ηχειάκι πάνω ή κάτω στην οθόνη) και βάλε κάτι ψυχεδελοspacey να ακούς. Κατά προτίμηση με ακουστικά για να απομονωθείς τελείως απο οτιδήποτε άλλο.
Παρακάτω ακολουθεί παράδειγμα:

Χαμήλωσε το volume σε αυτό:


Καί άσε τον ήχο σε αυτό:

6 Say something...:

morgana le fey είπε...

χααχαχχαχα
απίστευτο match! Θα μπορούσε άνετα να ειναι το βιντεοκλιπ του τραγουδιου! Αλλα είναι αρκετά ψυχεδελικό και το ίδιο το cartoon. Δεν νομίζω το ίδιο να γινόταν με μπομπ σφουγγαράκη. :P
Παντως εδω και μια ωρα που διαβασα το ποστ προσπαθω να βρω Mix and match με διαφορα cartoons και τραγουδα στο youtube :P Με καψατε παλι!

Azarak] είπε...

Nομίζω πως ο μπομπ σφουγγρακης είναι ίσως η δευτερη καλύτερη επιλογή για mix and match!
Ισως δεν μπορείς να βρείς την κατάλληλη μουσική επένδυση!

Amberclock είπε...

Ώρες ώρες απορώ με το πόσο άρρωστη ψυχεδέλεια μπαίνει στο Nickelodeon πραγματικά. ο.Ο
Και από ένα σημείο και μετά όντως ταιριάζει ΤΕΛΕΙΑ.

Το πιο γνωστό πάντως mix & match που υπάρχει είναι το Dark Side of the Rainbow - υπάρχουν μέχρι και ολόκληρα φόρουμς για αυτό - είναι να βάζεις τον παλιό μάγο του Οζ και ταυτόχρονα Dark Side of the Moon.

Υπάρχει μέχρι και άρθρο στη wikipedia.

Amberclock είπε...

Y.Γ.: Ορίστε και δείγμα από τα πρώτα τρία κομμάτια:

http://www.youtube.com/watch?v=iY59IK2e65Q

Azarak] είπε...

Οχι πού δεν θα το είχες μελετήσει το θέμα.

http://www.youtube.com/watch?v=UhP4lg28fs0

Azarak] είπε...

Cannot be unseen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...