Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Tygers of Pan Tang-Live at Wacken


"Τωρα τι γινεται εδω?Αυτος που κατα τα αλλα δε συμπαθει τα Live albums,απο τουτους εδω τους NWOBHM ηρωες γι αυτο το συγκεκριμενο δισκακι βρηκε να μιλησει?"Και ομως εχω τους λογους μου.Υο κυριο εναυσμα ειναι ο τροπος που το απεκτησα και συγκεκριμενα η τιμη.Μολις 1,99 ευρω απο κεντρικο δισκοπωλειο.Μεσω τις εταιριας Spitfire λοιπον οι Tygers κυκλοφορησαν το 2001 τη headline συναυλια που εδωσαν το 1999 στο W.O.A. με αφορμη την 20η επετειο απο την κυκλοφορια του single "Don't Touch me There".
Exοντας απο μικρη ηλικια στην κατοχη μου το Wild Cat album σε κασετα εταιριας θα μπορουσα να χλευαζω με ηφος χιλιων true Και cult συλλεκτων καρδιναλιων οσο θελω μια τετοια κυκλοφορια αλλα το αποτελεσμα μου το απαγορευει!Τιμια και παρεατζιδικη η ατμοσφαιρα,κειμενακι απο τον Jess Cox(φωνη) στο booklet,party διασκευες στα Tush και Love Postion no 9 και αναμνησεις απο μια εποχη που αλλοι εζησαν και αλλοι φαντασιωνονται περισσοτερο και απο μια νυχτα με τη Gianna Michaels.Ενταξει,ουτε για δισκαρα προκειται,ουτε για liveαρα.Προτιμηστε τις studio δουλειες τους.Αλλα τα συμπερασματα ειναι τα εξης δυο:Η αγορα αυτη δεν ηταν απλα ενα σουβλακι λιγοτερο(λογω τιμης!)και οι Tygers δεν ειναι απλα "εκεινη η μπαντα που επαιζε πολυ παλια ο John Sykes(Thin Lizzy,Whitesnake,Blue Murder,"Thin Lizzy" κ.α.)".

Y.Γ. :Το ενθετο ταχυδρομικο αποκομα της Spitefire records που εμπεριεχεται στο booklet ειναι ολα τα λεφτα.Μεσα στο ερωτηματολογιο υπαρχουν οι εξης ερωτησεις μεταξυ αλλων:Do you own a computer?Are you on the internet?Τελικα ποσο μακρυα ειμαστε απο το 2001??

1,2,3,4, Euthanasia.Ok?

2 Say something...:

PANAGOT SUPERMAN είπε...

http://listverse.com/2011/05/15/top-10-summer-music-festivals/

PANAGOT SUPERMAN είπε...

Τσέκαρε αυτό μαν.
Είναι με τα m&ms
http://www.thesmokinggun.com/documents/crime/van-halens-legendary-mms-rider

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...