Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Mountain Goat - Smoke Filled Land



Side A: Smoke Filled Land
Side B: Outlaw


Επιτέλους προχθές παρέλαβα αυτο το καλούδι.Να πω την αλήθεια δεν είχα ιδέα τι να περιμένω.Το αγόρασα χωρίς να έχω ακούσει μισή νότα, ας πούμε οτι απλά με έπεισε το εξώφυλλο και το γεγονός οτι τυπώθηκαν μόνο 75 κόπιες, αναγκαία συνθήκη για να ικανοποιήθει το φετιχιστικό αποθημένο της φωνής στο κεφάλι μου, που φώναζε οτι το θέλει.

Στο παρασύνθημα λοιπόν: Stoner Sludge που θα φέρει στο μυαλό Weedeater και Electric Wizard, χωρίς πολλά πολλά. Drop C κούρδισμα, πεταλάκι muff, echo και δώστου μονοτονική doomιά μέχρι να τελειώσει η πλεύρα. Γυρνάς απο την άλλη τον δίσκο και πάλι τα ίδια.
Ετσι κι αλλιώς αυτό προτρέπουν και οι ίδιοι: Play-Flip-Smoke-Repeat.
Ετσι κι αλλιώς αυτό είναι το νόημα σε αυτή την μουσική, απλότητα και επανάληψη.Και να 'έχεις' το heavy και το συναίσθημα.Ισώς το ιδανικό θα ήταν να βγεί ένας δίσκος που θα ήταν για μία ώρα το ίδιο γαμάτο riff να σε στέλνει σε κάθε επανάληψη...για μισό λεπτό όμως...νομίζω αυτός ο δίσκος έχει ήδη βγεί....
Τέλος πάντων, όπως έλεγα, το πάν είναι να έχεις το feeling της μουσικής που παίζεις.Ολα τα άλλα, όλοι μπορούν να τα κάνουν.Και οι Mountain Goat από το Michigan της Αμερικής το νιώθουν το heavy πολύ καλά.
Δυστυχώς δεν βρήκα βίντεο με κάποιο κομμάτι τους, στο myspace τους όμως μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το ep τους τού 2009, καθώς και φυσικά να ακούσεις κάποια κομμάτια τους.

Walk through the smoked filled land
Hydro-Phonic Records
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...