Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Play it again Sam, Part II

Το πρωτο αυτο αφιερωμα σκοπο εχει να σε πεισει οτι ερχονται καποιες ανεκτιμητες στιγμες στη ζωη, που το κουμπι fast forward χρησιμευει μονο για τις ενηλικες ταινιες, τη στιγμη που ο ΣΤ' διαλογης σκηνοθετης βγαζει τα hollywoodιανα του απωθημενα.Επισης, ειπαμε να αναφερθουμε σε δισκους, οχι τοσο γνωστους,ισως υποτιμημενους, ακομα και σε καποιους που δε χαιρουν της αναλογης προσοχης απο τον μεσο οπαδο του σκηρου ηχου.Ποσο πιο ενδιαφερον, ας πουμε, θα ηταν να διαβαζες ποσο λατρευω το Ιn Rock?Tο cornucopia ανασκαπτει στη δισκοθηκη-ορυχειο του και χτυπαει καλα κρυμμενη φλεβα χρυσου.


  • Celtic Frost-Morbid Tales: Oλοι εκθειαζουν τα πιο ωριμα και ολοκληρωμενα "to megatherion" και "into the pandemonium".Eχουν δικιο,εμενα ομως η καρδια μου, με αυτο εδω χτυπαει πιο δυνατα.Dark thrash.Tοσο αυθεντικο που τιμα καθε καλυκα στη ζωνη σου και καθε ινα του ασφυκτικου τζιν σωληνα σου.Oughh!
  • Steel Pulse-True Democracy: Προκειται για κορυφαιο reggae δισκο της μετα-marley περιοδου,ισως ο αγαπημενος μου του ιδιωματος χωρις να εχω εις βαθος γνωση.Ριξε μια αυτια οσο σατανιαρικη και βαρια κι' αν ειναι η δισκοθηκη σου.
  • Τitan Force-Titan Force: Οσοι ειχαν την τιμη να παρευρεθουν στη συναυλια κοινωνησαν το φαινομενο titan force.Ψαξε τους,δυο δισκους εβγαλαν τον εναν καλυτερο απο τον αλλον.us prog/power θησαυρος με τον τραγουδιστη Ηarry Conclin(Jag Panzer) σε αποδωση ανευ προηγουμενου.Oπως παντα.
  • Coven Hoof-A Sultans Ransom: Xιλιες και μια νυχτες αστρικου ταξιδιου,με ατοφιου heavy metal ανατολιτικη ζαλη σε ρολο μαγικου χαλιου.
  • Crimson Glory-Crimson Glory: O τραγουδιστης με το προσωπειο και τα κοκκινα τριανταφυλλα κανει τη Valhalla πλουσιοτερη.Πριν φυγει ομως φροντισε να πλουτισει η δισκοθηκη μας.Δηλαδη εχουν πολλοι τραγουδησει για τη βορεια μυθολογια και το φανταστικο και μας εχει αγγιξει με την ιδια φουρια διχος ιχνος γραφικοτητας?
  • Lionsheart-Lionsheart: Ακομα και η μεγαλυτερη καψουρα σβηνει καποια στιγμη αλλα οταν ειναι πολυ δυνατη βρισκει τροπους να αναζοπυρωνεται.Eτσι και η καψουρα μου για το "1987" πηρε αλλη διασταση μεσω αυτου εδω του διαμαντιου.Nαι,εχει Whitesnake ψυχη αλλα ταυτοχρονα στεκει αυτονομο και βαζει φωτια στις νυχτες.Oι μη φοβουντες τον ερωτα ας επενδυσουν.
  • Dire Straights-Dire Straights: O Mark Knopfler ειναι τοσο μεγαλος κιθαριστας γιατι ξερει να παιζει αφαιρετικα(μιλαει τωρα ο ξεδιαντροπος οπαδος του Richie...).Oπου πρεπει "το βουλωνει" αλλα οταν ειναι να παιξει ανατριχιαζεις απο πανω ως κατω.Φταινε βεβαια και ενα προς ενα τα τραγουδια που υπαρχουν εδω μεσα.
  • Fortune-Fortune: Iσως να ειναι ο καλυτερος a.o.r. δισκος,με ολα τα κλισε που αναζητα ενα διψασμενο ποζεροαυτι.Mελισταλαχτο rock σαν παγωτο καιμακι που μεχρι να το τελειωσεις καταληγεις να ξοδεψεις ενα μπουκαλι παχυρευστη βυσσιναδα για γαρνιτουρα.Kαι το "Fortune" καταφερνει να σε πεθανει απο ζαχαρο χωρις να λιγωθεις.
  • Ratt-Invasion of your privacy: Γλυκος ηχος,βρωμικο attitude.Οι Ratt ηταν απο τις μπαντες-συμμοριες που αφου επανδρωσαν,στη συνεχεια εκτροχιασαν το τρενο του ξεφερνου παρτυ στο Los Angeles των 80's.Eκτοτε τετοιοι δισκοι-εμπειρια ζωης στοιχειωνουν ενα ακολαστο κομματι του ευατου μας και ερωτοτροπουν με τις κραιπαλες μας
  • Alcatrazz-No Parole For Rock n Roll: Ναι οκ δεν κρατηθηκα,επρεπε να βαλω εναν δισκο απο το ευρητερο γεννεαλογικο δεντρο των Deep Purple,αλλα οχι χατηρικα.Τραγουδια γεματα τσαμπουκα και attitude ντυμενα ομως αριστοκρατικα με υψηλης ραπτικης μελωδιες.Βοnnet και Malmsteen κυριες και κυριοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...