Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Jodis - Secret House


1. Ascent
2. Continents
3. Secret House
4. Follow the Dogs
5. Little Beast
6. Waning
7. Slivers

(Hydra Head, 13/10/2009)

Πιστοί στο ραντέβου που εχουν τα μέλη του συγκεκριμένου project (ή μπάντας?) στο να κάνουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες, μας παρουσιάζουν το τελευταίο τους πόνημα. Jodis λοίπον και secret house.
Το αποτέλεσμα το βρίσκω πολύ επιτυχημένο,και ίσως ο λόγος είναι ότι επέλεξα να το ακούσω ενώ ήμουν κολλημένος στην κίνηση στο κέντρο της πόλης, μέσα στο λεωφορείο, και απολύτος πηγμένος. Ο δίσκος με αποξένωσε απο τα πάντα γύρω μου και με έκανε να το αντιληφθώ καλύτερα. Ισως απο την άλλη η επιτυχία του αλμπουμ είναι οτι ακόμα και στην τελευταία ακρόαση που κάνω , στην ηρεμία του σπιτιού μου, δημιουργεί τα ίδια συναισθήματα.
Drone ατμόσφαιρα . μινιμαλιστική διάθεση ,βάθος ηχοτοπίων. Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλα πιστέυω οτι 'κάνει την δουλειά του'. Μετά απο λίγα λεπτά σε κάνει να αναζητάς αυτα τα μικρά ξεσπάσματα των ντράμς , που λειτουργούν αφυπνιστικά απέναντι στα πνιγμένα φωνητικά και στην ασήκωτη κιθάρα...
Διαβάζεις μονο τα ονόματα των μελών και καταλαβαίνεις: James Plotkin (Khanate,Khlyst)/Aaron Turner (Isis,Old man gloom,Greymachine)/Tim Wyskida (Khanate,Blind Idiot God).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...